• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Α) Ομάδα Γνωριμίας & Δημιουργικής Απασχόλησης ασθενών και συνοδών του Ξενώνα
Η Ομάδα του Ξενώνα, συντονίζεται από την Υπεύθυνη, Κοινωνική Λειτουργό, του Ξενώνα και πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση, στα γραφεία του Συλλόγου.

Στόχος της Ομάδας είναι η αποφόρτιση δύσκολων συναισθημάτων μέσω της δημιουργίας, της γνωριμίας και της ενδυνάμωσης των μελών της Ομάδας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του μοιράσματος και προσφέρει μια ευκαιρία απασχόλησης και κοινωνικοποίησης.

Κάποιες από τις θεματικές με τις οποίες έχουμε ασχοληθεί είναι οι εξής: κατασκευή κοσμήματος, κατασκευή και ζωγραφική μάσκας, ζαχαροπλαστική (τοπικό παραδοσιακό γλυκό, μελομακάρονα τα Χριστούγεννα), ζωγραφική (σε γυαλί, πηλό, ακουαρέλα, γλάστρες εξωτερικού χώρου Συλλόγου, τεχνική Decoupage σε γυαλί και κουτιά από χαρτόνι.

Β) Ομάδα Χαλάρωσης
Την Ομάδα Χαλάρωσης συντονίζει Εθελόντρια Ρεφλεξολόγος της Πνοής Αγάπης και πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση, τα γραφεία του Συλλόγου. Η Ομάδα αυτή είναι ανοιχτή σε ασθενείς και συνοδούς του Ξενώνα και είναι διάρκειας 40’και είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών.

Στόχος της Ομάδας είναι η χαλάρωση των ασθενών/ συνοδών μέσω της εκμάθησης αναπνοών και ασκήσεων χαλάρωσης.

Γ) Ατομικές Συνεδρίες Ρεφλεξολογίας
Εθελόντρια Ρεφλεξολόγος, πραγματοποιεί, κατόπιν συνεννοήσεως με τους ασθενείς του Ξενώνα, ατομικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται μόνο σε ασθενείς, ο αριθμός των συναντήσεων είναι περιορισμένος και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας περίπου 30΄.

Δ) Ομάδα Ευεξίας ασθενών και συνοδών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com