• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Χαμο-γέλα! Έχεις τη Δύναμη!

Πιλοτικό Πρόγραμμα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ασθενών με καρκίνο και φροντιστών

Το ΚΛΑΜΠ ΓΕΛΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με τον σύλλογο ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ πραγματοποιεί Δωρεάν Βιωματικό σεμινάριο Γιόγκας Γέλιου για ασθενείς με καρκίνο και φροντιστές με θέμα: «Γέλιο, το καλύτερο φάρμακο»

Γνωρίστε την Γιόγκα Γέλιου και το κυριότερο απολαύστε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας η Γιόγκα Γέλιου.

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΑΟΝΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του πλήρως ανακατασκευασμένου Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθούν - παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας - την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο.

Περισσότερα...

Πρόσκληση: «Ήχος & Φώς - Ύμνος στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα»

Θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην παράσταση «Ήχος & Φώς – Ύμνος στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα» Καλλιτεχνική διεύθυνση: Δημήτρη Παρθένη, στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, métro Μοναστηράκι, είσοδος από Διόσκουρων & Επαμεινώνδα, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, έναρξη παράστασης 20:30

Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com