• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Αξιολόγηση και Διαδικασία Πιστοποίησης του έργου της "ΠΝΟΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

Η «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με καρκίνο και των Οικογενειών τους, έχει ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (Αρ. Μητρώου 091110ΦΣΕ12026Ο68Ν-1033) και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Αρ. Μητρώου 091110ΦΣΕ12026Ο68Ν-0946). Επίσης, είναι Πιστοποιημένος Φορέας για την Παροχή Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (ΦΕΚ 1336/τ.Β’/12-05-2016).

 

Επιπλέον, διαθέτει Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας με την δημιουργία του 1ο Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός» από το Αύγουστο το 2013 ο οποίος ισχύει και διευρύνθηκε για τον 2ο Ξενώνα «Ελισάβετ  Φωτεινέλλη-Κριτικού» και την νέα έδρα του των γραφείων του Συλλόγου, τον Ιανουάριο του 2018.

 

Καθιέρωσε και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο πιστοποιήθηκε κατά το Πρότυπο ISO 9001:2015 (ABS Quality Evaluations Certificate of Conformance No. 57138), για τα έτη 2018 και 2019.

 

Το Δεκέμβριο του  2018 η «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για την λειτουργία της πρωτοποριακής δομής, ως η Μοναδική στην Ελλάδα που συνίσταται στην υποστήριξη του δικαιώματος της στέγασης των ασθενών και συνοδών που προέρχονται από την επαρχία με την παράλληλη oλιστική Ψυχοκοινωνική Στήριξη.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Η Πνοή Αγάπης και το YouBeHero ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το YouBeHero είναι μια online πλατφόρμα που στηρίζει οικονομικά κοινωφελείς οργανώσεις όπως η Πνοή Αγάπης
Αυτό γίνεται εφικτό δίνοντας την δυνατότητα σε καθημερινούς ανθρώπους να γίνονται «ήρωες» μέσω των αγορών που κάνουν στο διαδίκτυο. 
Κάθε φορά που κάνεις κάποια ηλεκτρονική αγορά μέσω της YouBeHero προκύπτει μια προμήθεια που με μαγικό τρόπο μετατρέπεται σε δωρεά προς την αγαπημένη σου οργάνωση.
Το καλύτερο είναι ότι δεν έχει κανένα απολύτως επιπλέον κόστος για σένα. 
 
 
Το YouBeHero λειτουργεί σε 3 απλά βήματα: 
  1. Μπαίνεις στο https://www.youbehero.com/gr/cause/pnoi-agapis και πατάς επιλογή οργάνωσης
  2. Δημιουργείς έναν δωρεάν λογαριασμό και
  3. Διαλέγεις το κατάστημα από το οποίο θέλεις να κάνεις μια αγορά

 

Ευχαριστούμε θερμά το Youbehero για τη στήριξη!

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Ομάδα στήριξης ενηλίκων σε πένθος

Και τώρα, πώς ζει κανείς χωρίς εκείνον που πέθανε;

Ποιος μπορεί να καταλάβει αυτό που περνώ,

Ποιος μπορεί να με βοηθήσει να αντέξω το «ποτέ ξανά μαζί» με εκείνον που πέθανε;

Loss

Τι είναι: Ανοιχτή ομάδα που σκοπό έχει τη διαχείριση του πένθους μέσα από την αναγνώριση, την έκφραση και το μοίρασμα των συναισθημάτων που το συνοδεύουν.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε ενήλικες που πενθούν το θάνατο αγαπημένων προσώπων

Πότε ξεκινά: Πέμπτη, 16/5/2019

Ρόλος της ομάδας στήριξης είναι να συνεισφέρει στη διαχείριση του πένθους μέσα από την αναγνώριση, την έκφραση και το μοίρασμα των συναισθημάτων που το συνοδεύουν. Μέσα στο πλαίσιο της ομάδας επιτρέπονται αυτά τα συναισθήματα, επιτρέπεται να είμαστε λυπημένοι ή θυμωμένοι και να μιλήσουμε γι΄αυτά, να κλάψουμε ή να φωνάξουμε για εκείνο που δεν αντέχουμε να κουβαλάμε μόνοι. Στην ομάδα μπορούμε να διερευνήσουμε τις σημασίες της απώλειας, τις ικανοποιήσεις, τις προσδοκίες και τις προοπτικές που αντιπροσώπευε και πήρε μαζί του ο αγαπημένος μας. Πενθούμε λοιπόν για τον αγαπημένο νεκρό κι αυτό σημαίνει πάνω απ’ όλα πως προϋπόθεση του πένθους είναι η αγάπη…

Συντονιστές: Αλαφάκης Τάσος, Μαθιουδάκης Γιώργος, Λιακοπούλου Πένυ

 

[Κι ίσως η αγάπη να είναι και η απάντηση στο πένθος…]

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com