• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • 210 6425958

3o Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ

 

ELOK

3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΟΚ και 3Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Tο 3ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ των Στελεχών της ΕΛΛΟΚ, κα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC ATHENS .


Το ετήσιο συνέδριο της ΕΛΛΟΚ, το οποίο έχει πλέον γίνει θεσμός όπως και τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιείται με σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και θα υποστηρίξει και φέτος ενεργά το νέο σύνθημα της UICC για την Παγκόσμια Μέρα κατά του Καρκίνου ,

#IAmAndIWill Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας


Όποιοι κι αν είμαστε, έχουμε τη δύναμη να μειώσουμε τις επιπτώσεις του καρκίνου για τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε, για τον κόσμο ολόκληρο.

Η Πρόεδρος μας κ.Μ.Παπακωνσταντίνου συμμετέχει ως ομιλήτρια με θέμα  "Προσέλκυση, καθοδήγηση, κίνητρα, βράβευση και διατήρηση εθελοντών"

Παράλληλα όπως και κάθε χρόνο και σύμφωνα πάντα με το Καταστατικό της ΕΛΛ.Ο.Κ. , ορίστηκε η Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018, ως η ημερομηνία διεξαγωγής της 3ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΛΟΚ.

 

___________________________________________________________________________________________________________________

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ

 

             Αθήνα, 3/1/2019

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 παρουσία και της συμβολαιογράφου Αθηνών κας Αγγελικής Παπαευαγγέλου του Θωμά , της Προέδρου κας Παπακωνσταντίνου , της ΓΓ κας Λιάνας Θεολόγου και Ταμίας κας Λιλίκας Βασιλάκου συμφωνήθηκαν και ανακοινώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου μας, τα αποτελέσματα της κλήρωσης 31/12/2018. Συνολικά είχαν εκδοθεί χίλιοι (1000) λαχνοί, αξίας πέντε (5) ευρώ έκαστος, από τους οποίους πουλήθηκαν οι εννιακόσια ένα (901) λαχνοί.

Σύμφωνα με τους όρους της λαχειοφόρου κερδίζουν οι λαχνοί των οποίων η αρίθμηση συμφωνεί με τα τρία τελευταία νούμερα της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου της 31/12/2018 , ήτοι του Πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου Κοινωνικής Αντίληψης και συγκεκριμένα με τους 12 αριθμούς που κερδίζουν τα μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Οι 12 λαχνοί κερδίζουν τα δώρα με τη σειρά τους όπως αναγράφονται στο λαχνό.

Συγκεκριμένα κερδίζουν:

 1. Ο λαχνός 728 το δώρο no.1 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 2. Ο λαχνός 726 το δώρο no.2 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 3. Ο λαχνός 727 το δώρο no.3 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 4. Ο λαχνός 729 το δώρο no.4 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 5. Ο λαχνός 730 το δώρο no.5 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 6. Ο λαχνός 771το δώρο no.6 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 7. Ο λαχνός 761 το δώρο no.7 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 8. Ο λαχνός 164 το δώρο no.8 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 9. Ο λαχνός 095 το δώρο no.9 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 10. Ο λαχνός 798 το δώρο no.10 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 11. Ο λαχνός 888 το δώρο no.11 όπως αναγράφεται στο λαχνό.
 12. Ο λαχνός 043 το δώρο no.12 όπως αναγράφεται στο λαχνό.

Για την παραλαβή των δώρων, παρακαλούμε όπως προσέλεθετε στα γραφεία του Συλλόγου μας,

από την Πέμπτη 10/1/2019 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες (09:30 - 15:00), στη διεύθυνση Πουλίου 9, 5ος όροφος.

 

 

 
 
 
 
_________________________________________________________________________________________________________________________
 
 

Τιμητική Βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

 

   ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

Η Ακαδημία Αθηνών στην Πανηγυρική Συνεδρία της 21ης ΔεKεμβρίου 2018 βράβευσε το έργο της "Πνοή Αγάπης" που συνίσταται στη στέγαση των ασθενών με καρκίνο και των φροντιστών τους. Ασθενείς απο όλη την Νησιωτική και Ηπειρωτική Ελλάδα, με την παράλληλη ολιστική ψυχοκοινωνική υποστήριξη και φροντίδα, τόσο των ιδίων όσο και των μελών της οικογενείας τους, στους Ξενώνες "Ιωάννης Δ. Κριτικός" και "Ελισάβετ Φωτεινελη Κριτικού".

Βραβείο Αικατερίνης Π. Οικονόμου σύμφωνα με τους όρους της διαθήκης του Γεωργίου Π. Οικονόμου  χρηματικό έπαθλο απονεμόμενο σε οργάνωση - σωματείο για εξαίρετη πράξη ή δράση κοινωνικής ευποιίας και φιλανθρωπίας,

στον Σύλλογο Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους «Πνοή Αγάπης»

για την προσφορά του στους ασθενείς και τους συνοδούς τους σε Κοινωνικούς Ξενώνες Φιλοξενίας που παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, την ψυχοκοινωνική στήριξη και τις εν γένει εθελοντικές δράσεις καθημερινής βοήθειας προς αυτούς.

 

______________________________________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com