• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Εορτασμός 10 χρόνων "Πνοής Αγάπης"

Τα 10 χρόνια της «Πνοής Αγάπης» γιορτάστηκαν χθές, 7 Νοεμβρίου 2019, στον Ιστορικό χώρο, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αναπτύχθηκε το έργο των εθελοντών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», τα Προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης που υλοποιούνται στους Ξενώνες «Ιωάννης Δ. Κριτικός» και «Ελισάβετ Φωτεινέλλη-Κριτικού» που φιλοξενούν ασθενείς με καρκίνο και τους συνοδούς τους που προέρχονται από την επαρχία για εξωτερικές θεραπείες.

Τιμήθηκε η μεγάλη δωρήτρια μας Ελισάβετ Φωτεινέλλη-Κριτικού.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, π. Πρόεδρος της Βουλής,ο κ. Σπ. Κοκκινάκης, Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο κ. Γ. Λέων ως εκπρόσωπος του Δήμου Αθήνας, η κ. Ε. Μπαρμπαγιάννη Σύμβουλος Διασύνδεσης Περιφέρειας, η κ. Κάραγιαν Ωσσανά, Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης, και ο Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Τσόρβας εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών καθώς και πολλοί συνεργάτες μας, φίλοι και συνοδοιπόροι του Συλλόγου μας, όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική σας παρουσία.

Eυχαριστίες θερμές για τη συμμετοχή του, το Μουσικό Σχολείο Αθήνας, Παραδοσιακό Σύνολο. Διεύθυνση Ορχήστρας - Χορωδίας: Β. Βουγιουκλή & Μ. Σύριος. Ήσασταν όλοι υπέροχοι!

Ευχαριστούμε τον κύριο Νικόλα Βαφειάδη για την παρουσίαση της εκδήλωσης και που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας.

Ευχαριστούμε για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, την Οργανωτική Επιτροπή, ιδιαιτέρως την κ. Δώρα Κονιδάρη και Liana Theologou καθώς και όλους τους Εθελοντές μας. Αλέξανδρος ΑρδαβάνηςGeorge PissakasMaria PapakonstantinouGiorgos MoschosThalia ArgyriouΝικη ΧρυσουGarif Kott

Ευχαριστούμε πολύ τους σημαντικούς χορηγούς μας για τη στήριξή τους:
Το Δ.Σ. του Μεγάρου Παλαιάς Βουλής
ΕΤS Events – Κ. Καραγιωργάκης
Μουσικό Σχολείο Αθήνας
Radisson Blue Athens – Μ. Δεβερίκου
Φωτογράφιση – Ν. Ρόκκος

_____________________________________________________________________________________________________________________

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ “ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας το χρόνο”

 

Στον κινηματογράφο STUDIO New Start  Art Cinema

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με καρκίνο και των Οικογενειών τους «Πνοή Αγάπης» σε συνεργασία με τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη υπεύθυνο κινηματογράφου  STUDIO New Star Art Cinema , και τον συγγραφέα Γαβρίλη Ιστικόπουλο.

 

Yπο την αιγίδα

 

  • της "Εταιρείας Ογκολόγων Παθολογων Ελλάδος" (ΕΟΠΕ),
  • της "Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας",
  • της Επιστημονικής  Εταιρίας:" ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΕΡΕΥΝΑ, & ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ"

 

Παρουσιάζει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 στις 19.00

το ντοκυμαντέρ “ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας το χρόνο” του Σταύρου Ψυλλάκη

 

 Παρακολουθούμε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό, μοναδικό εγχείρημα πρόκλησης ρήγματος στον Μύθο του Καρκίνου.Συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ γιατροί και προσωπικό του αντικαρκινικού νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ».

 

Το ντοκιμαντέρ του Σταύρου Ψυλλάκη έχει διαγράψει μέχρι τώρα μια μεγάλη διαδρομή με συμμετοχές σε Φεστιβάλ αλλά και δεκάδες προβολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας αποσπάσει διακρίσεις αλλά και την αγάπη του κοινού.

 

           Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

 

Αντί εισιτηρίου ελεύθερη συνεισφορά   υπέρ των σκοπών του Συλλόγου «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ»

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Αξιολόγηση και Διαδικασία Πιστοποίησης του έργου του συλλόγου "ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ"

Η «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με καρκίνο και των Οικογενειών τους, έχει ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (Αρ. Μητρώου 091110ΦΣΕ12026Ο68Ν-1033) και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Αρ. Μητρώου 091110ΦΣΕ12026Ο68Ν-0946). Επίσης, είναι Πιστοποιημένος Φορέας για την Παροχή Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (ΦΕΚ 1336/τ.Β’/12-05-2016).

 

Επιπλέον, διαθέτει Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας με την δημιουργία του 1ο Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός» από το Αύγουστο το 2013 ο οποίος ισχύει και διευρύνθηκε για τον 2ο Ξενώνα «Ελισάβετ Φωτεινέλλη Κριτικού» και την νέα έδρα του των γραφείων του Συλλόγου, τον Ιανουάριο του 2018.

 

Καθιέρωσε και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο πιστοποιήθηκε κατά το Πρότυπο ISO 9001:2015 (ABS Quality Evaluations Certificate of Conformance No. 57138), για τα έτη 2018 και 2019.

 

Το Δεκέμβριο του  2018 η «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ» Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για την λειτουργία της πρωτοποριακής δομής, ως η Μοναδική στην Ελλάδα που συνίσταται στην υποστήριξη του δικαιώματος της στέγασης των ασθενών και συνοδών που προέρχονται από την επαρχεία με την παράλληλη oλιστική Ψυχοκοινωνική Στήριξη.

_______________________________________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com