• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

   iatronet.gr - υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, ειδήσεις, νέα, κατάλογοι υγείας             

Η Iatrnonet διοργανώνει την 7η Ημερίδα για τα δικαιώματα των ασθενών «Patient advocacy» στις 8 Δεκεμβρίου 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Ινστιτούτο Παστέρ, θα συζητήσουμε για τα δικαιώματα και την συνηγορία ασθενών (patient advocacy), ένα θέμα που απασχολεί άρδην τους ασθενείς που καθημερινά προσπαθούν να διεκδικήσουν την επίλυση των προβλημάτων τους, καθορίζοντας παράλληλα τις κατάλληλες δραστικές πρακτικές που θα τους οδηγήσουν στην ολοένα και καλύτερη και αποτελεσματική εξωστρέφεια.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, λοιπόν, φορείς υγείας, νομικοί, γιατροί αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών θα αναφερθούν και πάλι σε ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες ασθενείς, οι οποίοι διεκδικούν το χώρο που τους ανήκει, παλεύοντας καθημερινά για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε για το πως και με ποιο τρόπο θα γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα αυτά από κάθε άποψη.

Η πρόεδρος μας κα Μαρία Παπακωνσταντίου συμμετέχει με ομιλία η οποία έχει θέμα:

      

   "Δικαιώματα των ασθενών στα δημόσια Νοσοκομεία "Πραγματικότητα και Προβλήματα"

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com