• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Παράσταση Αφήγησης που θα γίνει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:30, στην έδρα του Συλλόγου Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους «Πνοή Αγάπης», Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος, Αθήνα ΤΚ 115 23

Οι Tales of Guitaria παρουσιάζουν μια παράσταση αφήγησης  με μουσική και με θέμα

  «Ιστορίες Τρελών – Ιστορίες Σοφών».

Υπάρχει μια πόλη που ο μύθος το λέει, πως εκεί κατοικούν οι πιο παράξενοι άνθρωποι. Κάποτε, ο Θεός κάλεσε δύο αγγέλους του. Τους έδωσε δύο σάκους. Ο πρώτος είχε μέσα όλες τις ψυχές των Σοφών, ο δεύτερος όλες τις ψυχές των Τρελών. Οι άγγελοι είχαν εντολή να πετούν πάνω από όλο τον κόσμο, και να αφήνουν μια ψυχή Σοφού σε ένα μέρος, μια ψυχή Τρελού λίγο πιο κει.

Τι θα συμβεί όμως, όταν από ένα λάθος, όλες οι ψυχές των Τρελών πέσουν στην πόλη της Χελμ;

Ιστορίες για τρελούς σοφούς… ή σοφούς τρελούς, παρμένες από την εβραϊκή παράδοση της Δύσης και από το βιβλίο «Ιστορίες και Παραμύθια από τη Χώρα των Γίντις» του συγγραφέα και αφηγητή Μπεν Ζιμέτ, σε μετάφραση της Άννας Περιστέρη, από τις εκδόσεις Πόλις.

Αφήγηση: Βάγια Κατσαβού    Κιθάρα: Χάρης Καλιμάνης

Είσοδος ελεύθερη - Απευθύνεται σε ενήλικο κοινό.

______________________________________________________________________________________


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com