• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Μιλώντας για τον καρκίνο στα σχολεία

Η "Πνοή Αγάπης" διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα “Μιλάμε στα παιδιά για τον καρκίνο” διάρκειας 12 ωρών, για  εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οποιασδήποτε ειδικότητας.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν με βιωματικό- συμμετοχικό τρόπο οι ενότητες και η μεθοδολογία της σχετικής εκπαιδευτικής δραστηριότητας που έχει δοκιμαστεί πιλοτικά από μέλη της “Πνοής Αγάπης” σε σχολεία της Αττικής. 

ΚαρκίνοςΣτόχος είναι να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί για να αναλάβουν σχετικές δράσεις στα σχολεία τους. 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα γραφεία του συλλόγου, Δημητσάνας 16, Αμπελόκηποι, σε τέσσερεις τρίωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις 18:00-21:00 (στις 11, 13, 20 και 25 Οκτωβρίου 2016). 

Εκπαιδευτές θα είναι:

Γιώργος Μόσχοςβοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Γιώργος Πισσάκαςσυντονιστής διευθυντής του Ακτινοθεραπευτικού Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου  “Αλεξάνδρα”, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (ΕΕΑΟ). 

Μαρία Παπακωνσταντίνουδιευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών ΓΑΟΝΑ “Άγιος Σάββας”, πρόεδρος της “Πνοής Αγάπης”. 

Η επιλογή των συμμετεχόντων (που δε θα ξεπερνούν τους/τις 16) θα γίνει με βάση βιογραφικά και τη δέσμευση  παρακολούθησης και των 4 συναντήσεων. 

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. 

Αποστολή έκφρασης ενδιαφέροντος (με σύντομο βιογραφικό) μέχρι και τις 05/10/2016 στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 642 5958

 

_______________________________________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com