• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Αρμονία στη Διατροφή μας

Η "Πνοή Αγάπης" με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μας οργανώνει  σειρά σεμιναρίων με θέμα : "Αρμονία στη Διατροφή μας", στις 26/2 και 11/3/2020 ώρα 3:15 – 4:30 μμ.  στην έδρα του Συλλόγου Πουλίου 9 στην αίθουσα "Συνάντηση"

Θα το παρουσιάζει η κ. Βαρσάμου Καλλιόπη, Ρεφλεξολόγος  - Σύμβουλος  Διατροφής.  Θα ακολουθησει ανταλλαγή  απόψεων προκειμένου   να κατανοήσουμε ότι  δεν είμαστε ότι τρώμε αλλά ό,τι μπορούμε να αφομοιώσουμε. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη      

Θα χαρούμε να σας δούμε!

 

image

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο του "Συνεχίζω"

 
 
 
Πήραμε και δώσαμε πολύ χαρά και ανατροφοδότηση το διήμερο (21 & 22/9) στην Αλεξανδρούπολη. Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Συνεχίζω" Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Έβρου διοργάνωσε το 1ο του Διήμερο σεμινάριο, στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος  HS CARE INTERREG "Συνεχίζω Να Με Προσέχω", με στόχο την ευαισθητοποίηση Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στην ψυχοκοινωνική προσέγγιση των ασθενών με καρκίνο και των συνοδών τους.
Η Πνοή Αγάπης, ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή τους, μοιράστηκε καλές πρακτικές, κλινική εμπειρία, ανάπτυξη δράσεων σύμπραξης εθελοντικού έργου στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα, μέσα από παρουσιάσεις, video, συζητήσεις και βιωματικά εργαστήρια που συντόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μ. Παπακωνσταντίνου. Από την Πνοή Αγάπης, επίσης συμμετείχε από την Διοικητική Υποστήριξη η κ. Δ. Κονιδάρη.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση. Μια μεγάλη αγκαλιά στους "βράχους" της ακριτικής Ελλάδας, θερμές ευχαριστίες για την υπέροχη φιλοξενία σας και.. Συνεχίζουμε!
 
 
 
 
 
______________________________________________________________________________________________________________________
 
 

Σεμινάριο Ψυχοδράματος στην "Πνοή Αγάπης"

 

Στο σεμινάριο Ψυχοδράματος που πραγματοποίησε η "Πνοή Αγάπης" στο χώρο "Αναγέννηση" του Συλλόγου μας στις 12 Σεμπτεμβρίου 2019, συμμετείχε η Ομάδα εθελοντών της "Τέχνης του ακούειν", μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ομάδας Δημοσίων Σχέσεων.Την ομάδα συντόνισε ο κ. Κώστας Λέτσιος. Εκδραματίστηκαν οι πρώτες και τελευταίες σκηνές έργων που τα μέλη δημιούργησαν σε σχέση με βιωμένες εμπειρίες θανάτου.Έτσι, δώσαμε το χρόνο και το χώρο να μοιραστούμε τα δικά μας κομμάτια του εσώτερου εαυτού μας και πώς συνδεόμαστε μαζί τους, να αναγνωρίσουμε στάσεις, αντιλήψεις και συναισθήματα που αναδύονται μέσα μας, να αναπλαισιώσουμε τα δεδομένα σε μια συναμφότερη πορεία εξέλιξης.

 

____________________________________________________________________________________________________________________

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com