• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

 

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε στις  21 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη εκδήλωση των εθελοντών μας για την κοπή βασιλόπιτας για τους νοσηλευόμενους ασθενείς και τους συνοδούς τους αλλά και το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. "O Άγιος Σάββας".

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το Αμφιθέατρο του "Αγίου Σάββα" με προβολή σε βίντεο από τα 10 χρόνια λειτουργίας της Πνοής Αγάπης, καθώς και το εθελοντικό έργο του συλλόγου μέσα στο Νοσοκομείο. Στη εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και η νέα Διοικήτρια κα Όλγα Μπαλαούρα.

Στη συνέχεια η εκδήλωση μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, όπου  οι εθελοντές μουσικοί της "Πνοής Αγάπης" ξεσήκωσαν με τραγούδια και χορό, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com