• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

8η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΗΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ"

canvas

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στο Ινστιτούτο Παστέρ, που είναι και συνδιοργανωτής των εν λόγω ημερίδων. Οι σπάνιες παθήσεις, που έχουν ήδη ξεπεράσει τις επτά χιλιάδες, βρίσκονται τελευταία ολοένα και περισσότερο στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Οι σπάνιοι ασθενείς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα που εστιάζονται ειδικά στη διάγνωση αλλά και στην αντιμετώπιση στα νοσοκομεία, αλλά πάνω από όλα στη θεραπευτική αγωγή. Συγκεκριμένα ο τίτλος της είναι "Σπάνιος σημαίνει μοναδικός - Μια ξενάγηση στον κόσμο των σπάνιων παθήσεων"

Η εν λόγω ημερίδα σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία και λόγω των προσκεκλημένων, προερχομένων από φορείς αλλά και το Υπουργείο  Υγείας, να θέσετε ερωτήματα αλλά και να πληροφορηθείτε επισταμένως για την αντιμετώπιση των σπάνιων παθήσεων.  
 
Προσκεκλημένοι στην ημερίδα θα είναι εκπρόσωποι της ιατρικής κοινότητας, του υπουργείου υγείας αλλά και φορείς υγείας, ερευνητές, με την παρουσία φυσικά και πάλι των συλλόγων ασθενών με σπάνιες παθήσεις και όχι μόνο.
 
 
____________________________________________________________________________________________________________________

ΔιαβάΖΩντας Υπεύθυνα για τον Καρκίνο

Ημερίδα Ενημέρωσης για το Κοινό

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 14:00-20:00

Τόπος διεξαγωγής: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», Προπύλαια Πανεπιστημίου 30, Αθήνα 106 79

Γραμματεία E.T.S. Events & Travel Solutions A.E. Ελ. Βενιζέλου 154, 17122 Ν. Σμύρνη

Τηλ.: 210- 98 80 032, Φαξ: 210-98 81 303 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ets@events.g

 

 

AfisaHmeridasKoinou

 

 

________________________________________________________________________________________________________

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής διοργανώνει εβδομαδιαίο σεμινάριο με θέμα «Βασικές Αρχές στην Ανακουφιστική Φροντίδα». Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ιερείς και διοικητικούς. 

Διάρκεια σεμιναρίου απο 8 έως 12 Απριλίου 2019.  Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

ANAKOYFISTIKH

 

____________________________________________________________________________________________________________________

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com