• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

6o Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

 

Το 6ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας διοργανώνεται απο τις 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018 στο Πολεμικό Μουσείο στην ΑΘήνα.

H πρόεδρος του συλλογου μας κα Μαρία Παπακωνσταντίνου θα συμμετέχει ως Ομιλήτρια στο Επιστημονικό Πρόγραμμα με θέμα συζήτησης την Παρουσίαση των δραστηριοτήτων Εθελοντικών οργανώσεων στο πλαίσιο του νοσοκομείου. Στο συνέδριο θα συμμετέχει ως ομιλήτρια και η κοινωνική μας λειτουργός κ.Πένη Λιακοπούλου με θέμα Ψυχοκοινωνικοί ασθενείς σε ακτινοθεραπεία. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΛΟΚ

 

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου - ΅ΕΛΛΟΚ σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης 2018 διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο

                  * Νέες θεραπείες στο καρκίνο

                  * Προκλήσεις και ευκαιρίες για γιατρούς και ασθενείς

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και Σάββατο 5 & 6 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham στην Αθήνα.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________

8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link

Το 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link “Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ”, πραγματοποιηθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει πως εταιρίες και φορείς, μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Δόθηκε έμφαση στις επενδύσεις και το σχεδιασμό έργων υποδομής και συνεργασιών που αφορούν τους κλάδους της Ενέργειας και του Τουρισμού, καθώς πρόκειται για δυο από τους πιο βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας. Προβλήθηκαν παραδείγματα κορυφαίων επιχειρήσεων που λειτουργούν με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και υποστηρίζουν σταθερά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com