• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΟΕΚΚ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

 

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ διοργάνωσε Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα «Η Καθοριστική Συμβολή της Διατροφής στην Αντιμετώπιση του Καρκίνου».  Η παρούσα εσπερίδα διεξήχθη στα πλαίσια της πρώτης παρουσίασης του νέου Οδηγού Διατροφής Ασθενών με Καρκίνο που εκδόθηκε από τον ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ.

Η πρόεδρος μας κα Μαρία Παπακωνσταντίνου συμμετείχε στην ενημερωτική εσπερίδα με θέμα ομιλίας "Η αποδοχή των αλλαγών της διατροφής σε κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο των ασθενών με καρκίνο"

Η εν λόγω εσπερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 17:00-21:00, στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

__________________________________________________________________________________________________________________

Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΛΟΚ

 

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου - ΅ΕΛΛΟΚ σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης 2018 διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο

                  * Νέες θεραπείες στο καρκίνο

                  * Προκλήσεις και ευκαιρίες για γιατρούς και ασθενείς

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και Σάββατο 5 & 6 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham στην Αθήνα.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________

8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link

Το 8ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Link “Διεθνοποίηση της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας – Μια Νέα Διάσταση ΕΚΕ”, πραγματοποιηθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Hilton Athens Hotel, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει πως εταιρίες και φορείς, μέσα από την υλοποίηση επενδυτικών και κοινωνικών προγραμμάτων, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Δόθηκε έμφαση στις επενδύσεις και το σχεδιασμό έργων υποδομής και συνεργασιών που αφορούν τους κλάδους της Ενέργειας και του Τουρισμού, καθώς πρόκειται για δυο από τους πιο βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας. Προβλήθηκαν παραδείγματα κορυφαίων επιχειρήσεων που λειτουργούν με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και υποστηρίζουν σταθερά τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com