• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958
 
 
 
Πήραμε και δώσαμε πολύ χαρά και ανατροφοδότηση το διήμερο (21 & 22/9) στην Αλεξανδρούπολη. Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Συνεχίζω" Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Έβρου διοργάνωσε το 1ο του Διήμερο σεμινάριο, στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος  HS CARE INTERREG "Συνεχίζω Να Με Προσέχω", με στόχο την ευαισθητοποίηση Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στην ψυχοκοινωνική προσέγγιση των ασθενών με καρκίνο και των συνοδών τους.
Η Πνοή Αγάπης, ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή τους, μοιράστηκε καλές πρακτικές, κλινική εμπειρία, ανάπτυξη δράσεων σύμπραξης εθελοντικού έργου στον ιδιωτικό και δημόσιο φορέα, μέσα από παρουσιάσεις, video, συζητήσεις και βιωματικά εργαστήρια που συντόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μ. Παπακωνσταντίνου. Από την Πνοή Αγάπης, επίσης συμμετείχε από την Διοικητική Υποστήριξη η κ. Δ. Κονιδάρη.
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση. Μια μεγάλη αγκαλιά στους "βράχους" της ακριτικής Ελλάδας, θερμές ευχαριστίες για την υπέροχη φιλοξενία σας και.. Συνεχίζουμε!
 
 
 
 
 
______________________________________________________________________________________________________________________
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com