• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 210 6425958

Ένα μεγάλο κομμάτι των δράσεων της Πνοής Αγάπης πραγματοποιείται εντός του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας». Εκπαιδευμένοι Εθελοντές δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένες Ομάδες Δράσεων, όπως οι παρακάτω:

Υποδοχής και εξυπηρέτησης ασθενών

Εθελοντές που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία του Νοσοκομείου υποδέχονται και εξυπηρετούν πολίτες, ασθενείς και συνοδούς, κατευθύνοντας τα αιτήματά τους, όπως το χωροταξικό, το κλείσιμο των ραντεβού, διαδικαστικά θέματα κ.ά.

Διεκπεραίωσης γραφειοκρατικών διαδικασιών μοναχικών ατόμων

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, εθελοντές της Πνοής Αγάπης αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών σε μοναχικά άτομα που δεν έχουν κάποιο συνοδό να φροντίσει τα διαδικαστικά τους θέματα αλλά και να τους συντροφεύσει.

Επίσκεψης και φροντίδας νοσηλευομένων ασθενών

Η παρουσία των Εθελοντών μας στους θαλάμους δίνει μια ιδιαίτερη νότα ζεστασιάς και φροντίδας για τυχόν ανάγκες των ασθενών, οι οποίες πάντα μπορούν να καλυφθούν με καλύτερο τρόπο όταν μοιράζονται.

Ομάδα Καφέ

Στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου, εθελοντές μας καθημερινά προσφέρουν καφέ με τη χορηγία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και αρτύματα από προσφορές Εθελοντών, σε ασθενείς που αναμένουν για τη χημειοθεραπεία τους.

Ομάδα Βιβλιοθήκης

Κινητή δανειστική βιβλιοθήκη, εμπλουτισμένη με μεγάλο εύρος αναγνωστικών επιλογών, “επισκέπτεται” σε εβδομαδιαία απογευματινή βάση, όλους τους νοσηλευόμενους ασθενείς και συνοδούς. Επίσης, παραμένει ανοιχτή, σε πρωινή βάση, στον 1ο όροφο των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου και βρίσκεται στη διάθεση ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Εθιμικές Εκδηλώσεις

Η ημέρα της γυναίκας

Καφενεδάκια

 Μοίρασμα χειροποίητων λαμπάδων και ευχετήριων καρτών

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Πουλίου 9, Αμπελόκηποι, 5ος όροφος

Τηλ: 210 6425958

Fax: 210 6425958

Πνοής Αγάπης: pnoi.agapis@gmail.com

Ξενώνα «Ιωάννης Δ. Κριτικός»: kritikeios@gmail.com