Καλοκαιρινή Μουσική εκδήλωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2019 η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Μουσική εκδήλωση του συλλόγου μας.Υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, που κάποιες φορές το προαύλιο ενός Νοσοκομείου, μεταμορφώνεται σε μια αυλή γεμάτη μουσικές και χρώματα και ο χορός αποτελεί πηγή εκτόνωσης για όλους μας. Χθες, ζήσαμε μια τέτοια στιγμή, καθώς πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή μας γιορτή στο Α.Ο.Ν.Α. Αγιος Σαββας , για τους ασθενείς, συνοδούς και φροντιστές αλλά και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Την γιορτή μας πλαισίωσε η μουσική ορχήστρα «Εμμέλεια» των Ανδρέα Τσεκούρα και Χρήστου Τσιαμούλη, και με την πολύτιμη συμμετοχή της Θάλειας Αργυρίου, υπό τη Μουσική διεύθυνση του Ανδρέα Τσεκούρα. Σας ευχαριστούμε πολύ, είσασταν πραγματικά όλοι υπέροχοι!

Ευχαριστούμε θερμά την Παραγωγή και Εμπορία Φυτών "Τέσσερις Εποχές" για τη χορηγία τους με τους μυρωδάτους βασιλικούς.


Και το πιο μεγάλο , ανήκει στους Εθελοντές μας, για την αδιάκοπη, σταθερή παρουσία τους αλλά και την αφοσίωσή τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στις δράσεις της Πνοής Αγάπης, εντός του Α.Ο.Ν.Α. Αγιος Σαββας και τους Ξενώνες "Ιωάννης Δ. Κριτικός" & Ἑλισάβετ Φωτεινέλη Κριτικού".




Σύνδεση to leave a comment