1ο Forum Εθελοντικής Προσφοράς

Η πανθομολογούμενη επιτυχία που σημείωσε το 1ο Forum για τον εθελοντισμό, το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής τον περασμένο Δεκέμβριο, φαίνεται πως δεν έγινε γνωστή μόνο εντός συνόρων!

Τη μεγάλη εκδήλωση για τον Εθελοντισμό διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 8-12-2019 με συμμετοχή 100 εθελοντικών οργανώσεων και πλήθους κόσμου. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η κ. Μπαρμπαγιάννη Περιφερειακός Σύμβουλος και Εντεταλμένη σε θέματα Εθελοντισμού.

Η Επιτροπή Μεσογειακών κρατών (Intermed Commission) που ανήκει στην Σύνοδο Παραθαλάσσιων Χωρών της Ευρώπης (CPMR) και εκπροσωπεί 24 χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και εκτός αυτής, αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στην πανηγυρική εκδήλωση που έφερε την σφραγίδα της έχουσας το γενικό πρόσταγμα κας Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη.

Δεδομένου του κύρους της CPMR η οποία εκπροσωπεί 220 εκατομμύρια πολιτών, η αναγνώριση και ο θαυμασμός μόνο υπερήφανους μπορεί να κάνει τους Έλληνες εθελοντές!

Προσδοκούμε η πολιτική που θα εφαρμόσει η Περιφέρεια Αττικής να οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξωστρέφεια του ελληνικού εθελοντικού κινήματος!

Σύνδεση to leave a comment