10 Χρόνια Πνοή Αγάπης
Τα 10 χρόνια της «Πνοής Αγάπης» γιορτάστηκαν χθές, 7 Νοεμβρίου 2019, στον Ιστορικό χώρο, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Αναπτύχθηκε το έργο των εθελοντών στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας», τα Προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης που υλοποιούνται στους Ξενώνες «Ιωάννης Δ. Κριτικός» και «Ελισάβετ Φωτεινέλλη-Κριτικού» που φιλοξενούν ασθενείς με καρκίνο και τους συνοδούς τους που προέρχονται από την επαρχία για εξωτερικές θεραπείες.

Τιμήθηκε η μεγάλη δωρήτρια μας, Ελισάβετ Φωτεινέλλη-Κριτικού.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, π. Πρόεδρος της Βουλής,ο κ. Σπ. Κοκκινάκης, Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο κ. Γ. Λέων ως εκπρόσωπος του Δήμου Αθήνας, η κ. Ε. Μπαρμπαγιάννη Σύμβουλος Διασύνδεσης Περιφέρειας, η κ. Κάραγιαν Ωσσανά, Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης, και ο Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Τσόρβας εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών καθώς και πολλοί συνεργάτες μας, φίλοι και συνοδοιπόροι του Συλλόγου μας, όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική σας παρουσία.


Eυχαριστίες θερμές για τη συμμετοχή του, το Μουσικό Σχολείο Αθήνας, Παραδοσιακό Σύνολο. Διεύθυνση Ορχήστρας - Χορωδίας: Β. Βουγιουκλή & Μ. Σύριος. Ήσασταν όλοι υπέροχοι!

Ευχαριστούμε τον κύριο Νικόλα Βαφειάδη για την παρουσίαση της εκδήλωσης και που πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας.

Ευχαριστούμε για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, την Οργανωτική Επιτροπή, ιδιαιτέρως την κ. Δώρα Κονιδάρη και Liana Theologou καθώς και όλους τους Εθελοντές μας. Αλέξανδρος Αρδαβάνης, George Pissakas, Maria Papakonstantinou, Giorgos Moschos, Thalia Argyriou, Νικη Χρυσου, Garif Kott

Ευχαριστούμε πολύ τους σημαντικούς χορηγούς μας για τη στήριξή τους:
Το Δ.Σ. του Μεγάρου Παλαιάς Βουλής
ΕΤS Events – Κ. Καραγιωργάκης
Μουσικό Σχολείο Αθήνας
Radisson Blue Athens – Μ. Δεβερίκου
Φωτογράφιση – Ν. Ρόκκος
in News
Sign in to leave a comment