Δημιουργούμε για καλό σκοπό

Πριν από λίγες μέρες έφτασε στα γραφεία του Συλλόγου μας, το δώρο μας από την Εθελόντριά μας
Mania Hatziioannidi
. To έργο δημιουργήθηκε για καλό σκοπό και το αφιέρωσε σε μας! Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί καταρχήν την γνωρίσαμε! Και στη συνέχεια, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια πολύ όμορφη ομάδα για τους ασθενείς μας και τους φροντιστές στους Ξενώνες μας, την Ομάδα Patchwork , που μαζί με άλλες εθελοντριές μας, αφιέρωναν κάθε βδομάδα χρόνο, διάθεση και μεγάλη όρεξη δημιουργώντας φανταστικές κατασκευές!
Ευχαριστούμε για όλα!! Ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε!
Λίγα λόγια για το έργο από την
Mania Hatziioannidi
"Όπως γράφουν στην περιγραφή του έργου τα Island Batik, οι κουίλτερς φημίζονται και για τη φιλανθρωπική τους δράση. Είναι πάντα εκεί σε στιγμές ανάγκης. Η μπλογκο-επίσκεψη αυτή δίνει στους Ambassadors την ευκαιρία να επιλέξουν έναν φιλανθρωπικό φορέα της αρεσκείας τους και να φτιάξουν ένα έργο που θα το δωρίσουν σε αυτόν. Το έργο έπρεπε να έχει μέγεθος τουλάχιστον βρεφικού κουίλτ και να γίνει με την τεχνική της αρεσκείας μας...
Το τελικό μέγεθος του έργου είναι 90 επί 120 εκ. Ο φορέας που θα το πάρει είναι η αγαπημένη μου Πνοή Αγάπης. Είναι ο φορέας που έχει υπό την εποπτεία του τους Ξενώνες Φιλοξενίας του Αγίου Σάββα (και όχι μόνο). Μετά την περιπέτεια της υγείας μου και αναζητώντας κάποιον χώρο που να μπορώ να προσφέρω εθελοντική εργασία, τυχαία έπεσα πάνω στην Πνοή Αγάπης. Εκεί φιλοξενούνται ασθενείς που έρχονται από άλλες πόλεις για να κάνουν τις μετεγχειρητικές θεραπείες τους. Ο χώρος, δωρεά και αυτός, καταπληκτικός. Γνώρισα τους ανθρώπους της, τους εκτίμησα και τους αγάπησα. Εκεί πήγαινα προ covid και κάθε βδομάδα έραβα με τις ασθενείς που ήθελαν. Επιπλέον ετοιμάζαμε με άλλες εθελόντριες και πράγματα για το μπαζάρ τους. Ετσι λοιπόν για μένα η επιλογή του φορέα ήταν το πιο εύκολο πράγμα. Τους δίνω λοιπόν το έργο μου είτε για να το βάλουν στους χώρους τους είτε για να το χρησιμοποιήσουν για λαχειοφόρο είτε να το κάνουν ό,τι θέλουν. Με πολλή αγάπη!!!""
https://maniaforquilts.com/.../create-for-a-cause.../...

in News
Sign in to leave a comment