ΜΕΤΑΧΑ ... ακούγοντας τον χρόνο


Συγκινημένοι παρακολουθήσαμε το ντοκιμαντέρ του βραβευμένου σκηνοθέτη Σταύρου Ψυλλάκη "ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας τον χρόνο" στο κινηματογράφο STUDIO στις 12 Μαρτίου 2019. Τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο σύλλογο "Πνοή Αγάπης¨" για τους σκοπούς των ξενώνων και του συλλόγου.

Την εκδήλωση προλογίσε  ο συγγραφέας Γαβρίλης Ιστικόπουλος. Μετά το τέλος της προβολής του ντοκιμαντέρ ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. Στο πάνελ συμμετείχαν η πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου ''Πνοή Αγάπης''  Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο συγγραφέα Γαβρίλη Ιστικόπουλος,ο γνωστός ογκολόγος του Νοσοκομείου ''Άγιος Σάββας" Αλεξ.Αρδαβάνης, ο σκηνοθέτης Σταύρος Ψυλλάκης και ο Παθολόγος Ν.Καρβούνης.

Ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα Γαβρίλη Ιστικόπουλο , τον σκηνοθέτη  κ.Σταύρο Ψυλλάκη, τον κ.Βελισσάριο Κοσσυβάκη υπεύθυνο Κινηματογράφου STUDIO New Star Art Cinema, και τις επιστημονικες εταιρείες  "Εταιρείας Ογκολόγων Παθολογων Ελλάδος" (ΕΟΠΕ), την "Ελληνική Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας" και την Επιστημονική Εταιρία:" ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΕΡΕΥΝΑ, & ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ".

in News
Sign in to leave a comment