"Ανθρωποι  Χωρίς   Όνομα
Οι  αφανείς ήρωες της ιατρικής περιθαλψης

Παρουσίαση    Λευκώματος «Άνθρωποι Χωρίς Όνομα»
Οι αφανείς ήρωες της ιατρικής περίθαλψης

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα ΈρΜα, πραγματοποιούν την Πέμπτη 9/12/2021 στις 19:30 μμ (ώρα προσέλευσης 18:45μμ) παρουσίαση του Λευκώματος «Άνθρωποι Χωρίς Όνομα» από τις Εκδόσεις ΕΥΡΑΣΙΑ, που δημιουργήθηκε με αφορμή την ομώνυμη θεατρική παράσταση και έχει ως σκοπό να θίξει το μείζον πρόβλημα της έλλειψης ανακουφιστικής φροντίδας στη χώρα μας.
Στο Λεύκωμα, με τη στήριξη καταρτισμένων και επιφανών επιστημόνων και λογοτεχνών, παρατίθενται με διεισδυτική ματιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φροντιστές ασθενών με χρόνια νοσήματα στην Ελλάδα. Την επιστημονική έρευνα συμπληρώνουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, τις οποίες συνέλεξε η θεατρική ομάδα ΕρΜα.
Χαιρετισμός:
Ζένια Σαριδάκη, Πρόεδρος ΕΟΠΕ, MD, PhD, Παθολόγος - Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικού Τμήματος, «Ασκληπιός ΔΙΑΓΝΩΣΙΣ» - Κλινική «Ασκληπιείον Κρήτης»
Ομιλητές:
Ιωάννης Μπουκοβίνας, τέως Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, MD, PhD, PharmaD, Παθολόγος-Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος Ογκολογικής Μονάδας Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης
Φαίδων Γ.Λ Κυδωνιάτης, Εκδότης
Θανάσης Τριαρίδης, Συγγραφέας
Μιχάλης Λάβδας, Ψυχολόγος
Θεατρική Ομάδα ΕρΜα, Ερμιόνη Πολιτίδου-Μαρία Στεφανίδου
Ανάγνωση αποσπασμάτων θα πραγματοποιηθεί από τις ηθοποιούς Ερμιόνη Πολιτίδου και Ευαγγελή Φίλη.
Συντονίζει η ηθοποιός Μαρία Στεφανίδου.
Η παρουσίαση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ και θα πραγματοποιηθεί στο
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ο χώρος είναι covid-free και για την παρουσία σας απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης

Σύνδεση to leave a comment